Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Valentinovo u hotelu Lav - romantični vikend iz snova

Valentinovo u hotelu Lav - romantični vikend iz snova

Večera, noćenje, masaže, wellness - za dvoje, svega 900 kuna

Valentinovo je pred vratima i svi već razmišljamo o tome kako iskazati ljubav voljenoj osobi što nije uvijek jednostavan zadatak. Ako želite nadmašiti bombonijere i ruže te se u potpunosti prepustiti romantičnom ozračju Dana zaljubljenih, možda je ponuda hotela Lav upravo ono što tražite. No, nemojte misliti kako Vas očekuje samo jedna romantična večer, jer u Le Meridienu Valentinovo traje čak dva dana zahvaljujući bogatom paketu kojeg su Vam pripremili te mogućnosti rane prijave, kao i kasne odjave iz hotela. 


Što Vas očekuje?
• Večera od 3 slijeda u talijanskom restoranu Conlemani
• Dvije masaže u trajanju od 30 minuta
• Doručak na bazi švedskog stola
• Korištenje Spa & Wellness usluga 
• Poklon paket kozmetike
• Besplatno noćenje uz rani check in (od 11:00 sati) i kasni check out (do 16:00 sati)

Spa & Wellness usluge možete koristiti do kraja dana, odnosno i nakon check outa. Kako biste osigurali potpuno uživanje u masaži i večeri u talijanskom restoranu Conlemani, ne zaboravite potvrditi svoje termine prilikom rezervacije ovog aranžmana. 



Za savršeni završetak romantične večeri pobrinut će se duo Magic Wish koji će svojim nastupom u Champagne baru dodatno upriličiti ovaj dan. 

Za sve Vas koji ne stignete proslaviti Valentinovo u petak, Le Meridien Lav ima ponudu koju možete iskoristiti u subotu, 15. veljače, a uključuje: 
• Noćenje
• Doručak na bazi švedskog stola
• Korištenje Spa & Wellness usluga

Cijena aranžmana za Valentinovo iznosi 900 kuna (za dvije osobe), dok aranžman predviđen za dan nakon iznosi 590 kuna. Za više informacija ili potvrdu rezervacije možete nazvati na telefon 021 / 500 500 ili poslati e-mail na: reservations@lemeridiensplit.com.

Vaša reakcija na temu