Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: CREATIVE DESIGN Ako ste ugostitelj, ovo su 'must have' komadi namještaja

VIDEO: CREATIVE DESIGN Ako ste ugostitelj, ovo su 'must have' komadi namještaja

Štede prostor i izgledaju luksuzno

Ako ste ugostitelj i želite imati poseban dizajn vašeg objekta, imamo rješenje za vas. Creative design napravit će da se ističete, ne samo ponudom, već i ambijentom te interijerom. U svijetu modernog dizajna, funkcionalnost i estetika idu ruku pod ruku, a upravo to je filozofija Creative designa, tvrtke koja se pozicionirala visoko na tržištu uređenja ugostiteljskih objekata. 

Ranije smo predstavili njihove popularne 'KA3GE', a sada upoznajte i njihove druge proizvode - separee i stolove.

- Možemo napraviti različite izvedbe unutarnjih i vanjskih separea. Od ponude imamo ravnog, kutnog do zaobljenog oblika ili pak onaj koji klijent zamislili, a da nije u našoj standardnoj ponudi. Također, klijent možet birati različite materijale i boje. Što se tiče unutarnjih materijala, to su pliš, koža, eko koža i druge varijante, a konstrukcija može biti drvena ili metalna. Klijent može birati i hoće li separe biti barski ili polu barski, odnosno visinu samog separea. U svakom slučaju, riječ je o visokokvalitetnim separeima, koji su stabilni i čvrsti jer nam je kvaliteta na prvom mjestu - otkriva nam Ivona Ćurak.

Separei više nisu rezervirani isključivo za noćne klubove, sada su 'must have' komadi namještaja u kafićima i restoranima, zbog toga što daju poseban ugođaj, udobnost i luksuznost prostoru. Međutim, postoji još jedna prednost:

- Separei su poprilično traženi jer njihovim korištenjem ugostiteljski objekti dobivaju više sjedećih mjesta, što, naravno, odgovara ugostiteljima jer mogu primiti više gostiju - objašnjava naša sugovornica.

Tim Creative designea misli o svemu, pa tako i o dalmatinskoj buri, koja može uzrokovati štetu interijeru - posebice stolovima. 

- Postolja izrađujemo od čelika, koja se mogu pocinčati kada se koristi za vanjske uvjete. Razlog zašto ih radimo od tog materijala je jer dobivaju na težini pa kada zapuhne naša dalmatinska bura - nema straha. Jedan od najtraženijih je svakako Vengo, koji se može modificirati. Idealan je jer ima barsku i klasičnu verziju, pa ga ugostitelji obožavaju jer je praktičan - kaže Ivona i dodaje:

- Najprodavanije su nam kompakt ploče za stol. Mogu biti u raznim dimenzijama i oblicima, a koriste se za unutarnje i vanjske uvjete. Itekako nam je tražena i ploča od punog hrasta, a definitivno daje neki poseban, naš štih. 

Proizvode hrvatskog brenda Creative design možete pronaći u njihovom izložbenom salonu u Solinu na adresi Most Franje Tuđmana 8b.

- Orijentirani smo na ugostitelje, ali svaki kupac je dobro došao izabrati 'KA3GU' za sebe - zaključila je Ivona.

U videozapisu upoznajte i Ivana, dizajnera čiji je zadatak napraviti estetski kvalitetan i funkcionalan namještaj.

@dalmatinskiportal Pogledajte kako su ‘izbacili’ iz @CREATIVE DESIGN separea :) Ovo su ‘must have’ komadi namještaja - ako ste ugostitelj. Separei više nisu rezervirani isključivo za noćne klubove, zbog toga što barovima i restoranima daju poseban ugođaj, udobnost, luksuznost, a štede i prostor #namjestaj #ugostitelji #creative #design #bar #restoran #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu