Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'PROTIV LOPOVLUKA' Građanske inicijative najavljuju prosvjed u Zagrebu ispred središnjice HDZ-a

'PROTIV LOPOVLUKA' Građanske inicijative najavljuju prosvjed u Zagrebu ispred središnjice HDZ-a

'Poskupljenja su njihova lopovska marža'

Građanske inicijative među kojima su 'Izdana Banovina' i one koje su organizirale prosvjede protiv kovid mjera spremaju još jedno veliko iskazivanje nezadovoljstva. 

Planiraju  10. rujna veliki prosvjed 'protiv lopovluka' ispred središnjice HDZ-a u Zagrebu. Potvrdio nam je to saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja koji ih podržava, jednako kao i sinjski kolega mu Miro Bulj. Tražila bi se ostavka premijera Andreja Plenkovića.

- Rekao sam da ću ih podržati, kao i do sada, a vidim i da ima dosta zainteresiranih građana. Povod prosvjedu su pljačke u INA-i i poskupljenja. Oni kradu i pljačkaju, a mi kroz poskupljenja plaćamo njihovu lopovsku maržu - obrazložio je Grmoja.

Istaknuo je i da je jedino važno da bude mirni prosvjed bez nasilja, kao što su bili i prijašnji uz koje su stali.

Vaša reakcija na temu