BEROŠ NAPAO DIO LIJEČNIKA Namjerno su sakrili opremu, to je peta kolona

BEROŠ NAPAO DIO LIJEČNIKA Namjerno su sakrili opremu, to je peta kolona

Oni koji nam bacaju klipove pod noge, naravno, neće uspjeti, kao nikada do sad, kazao je ministar

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je na pressici Stožera kako imaju informacije da neki liječnici namjerno skrivaju opremu.

- Ljuti me ponašanje zlonamjernih pojedinaca. Dobio sam informaciju da pojedini liječnici namjerno sklanjaju opreme s polica da bi lažno prikazali stanje. Mi znamo da u svakom ratu postoji peta kolona. Tako želim jasno poručiti svima da radimo maksimalno da dobijemo zaštitnu opremu. U ovom trenu iz Zaboka za Zagreb stiže 7 tisuća maski i milijun rukavica... Sutra navečer isto stiže avion iz Kine . Radimo maksimalno koliko je moguće u odnosu na svjetska tržišta - kazao je.

Rekao je i da se jučer čuo s kolegama iz Francuske i Švicarske i da je svugdje situacija loša. 

- Namjerno prikazivanje situacije lošijom je nešto što je jako loše. Molim institucije da postupaju na adekvatan način. Kad ova ugroza završi, evaluirat će se uloga svih nas, pa i mene. Situacija nije optimalna, jasno je svima. Davno je bilo rečeno domovima zdravlja da nabave zaštitnu opremu, pitam gospodu ravnatelje, gdje su tada bili? Jesu li je nabavili?. Mogu reći da situacija nije tako loša kako se prikazuje - rekao je.

Dodao je kako se dobro radi bez obzira na neke pojedince koji podmeću nogu.

- Oni koji nam bacaju klipove pod noge, naravno, neće uspjeti, kao nikada do sad - zaključio je.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(61550, "");
Pregledaj komentare