Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Youtube BUNTIĆEVA PUNICA U STRAHU 'Tukao ju je redovito, njegova obitelj sve je prikrivala'

BUNTIĆEVA PUNICA U STRAHU 'Tukao ju je redovito, njegova obitelj sve je prikrivala'

'Puna je modrica i iscrpljena, a i mi s njom'

Ljubica Jurič - majka Klare Buntić koja je supruga, proslavljenog hrvatskog rukometnog reprezentativca Denisa Buntića optužila za nasilje - ispričala je Indexu kako se boje izaći iz kuće. Strahuju, naime, od ponovnog napada. 

'Totalno smo bespomoćni, niti jedemo niti pijemo, a kako ćemo dalje završiti, ja stvarno ne znam. Tukao ju je redovito. Njegova obitelj sve je to znala i prikrivala. 

Svaki joj je dan sada sve teži, sve je više boli tijelo, puna je modrica i iscrpljena, a i mi skupa s njom. Više se ni ne prepoznajemo. Ne znam jesam li popila lijek ili ne. Bez obzira na to što nam je policija rekla da nas obilaze 24 sata, ja sam vezana za kuću, nisam komotna.

Bojimo se izaći iz kuće. On je sada još gori. Nas štiti javnost, a zakon nas ništa nije zaštitio', izjavila je Ljubica Jurič. 

Općinski sud u Ljubuškom nakon prijave pustio je Buntića odbivši prijedlog tužiteljstva da mu se odredi pritvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela. Tužiteljstvo je danas najavilo da će podnijeti žalbu na odluku suda. 

Vaša reakcija na temu