Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Divljao u dvorištu obiteljske kuće, a onda nožem ozlijedio policajca i oštetio im auto

Divljao u dvorištu obiteljske kuće, a onda nožem ozlijedio policajca i oštetio im auto

Uhitili su ga uz primjenu sile

Policija u Vinkovcima je jučer postupala po prijavi građana da se jedna osoba u dvorištu obiteljske kuće nasilno ponaša. Na teren su izašla dva službenika, a 38-godišnjak ih je napao nožem i alatkom. Pri tome je nožem lakše ozlijedio jednog od njih nakon čega je pobjegao. 

Nakon toga stiglo je policijsko pojačanje. 

'Ubrzo je uhvaćen te su, radi sprječavanja bijega i svladavanja otpora, nad njim uporabljena sredstva prisile - tjelesna snaga, sprej s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje. Tijekom primjene sredstava prisile, 38-godišnjak je i dalje pružao aktivan otpor. Prilikom svladavanja otpora, lakše je ozlijeđen 38-godišnjak i policijski službenik koji je nad njim primijenio sredstvo prisile, te je oštećeno službeno vozilo', izvijestili su iz policije.

Kako je 38-godišnjak zadržan na liječenju u OŽB Vinkovci, policijski službenici će nad njim nastaviti kriminalističko istraživanje kad to bude moguće.

Vaša reakcija na temu