Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOMOVINSKI POKRET: Dalija Orešković je predstavnik politika koje zagovaraju kulturu smrti i abortusa

DOMOVINSKI POKRET: Dalija Orešković je predstavnik politika koje zagovaraju kulturu smrti i abortusa

Komentirali su njezin 'okršaj' sa Šipićem

Saborska zastupnica Dalija Orešković žestoko se obrušila na ministra demografije Ivana Šipića tijekom aktualnog sata u Hrvatskom saboru. Nazvala ga je najslabijom karikom u Vladi, utjelovljenjem paradoksa i uhljebom, a to su komentirali iz Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije.

'Dalija Orešković ima interesantan politički put. Kao i većina aktivista iz tzv. nevladina sektora iskoristila je ovaj sektor kao odskočnu dasku za svijet politike. Koliko je takav put moralan i koliko je moralno i savjesno radila svoj posao dok je jednim okom gledala na saborske klupe to neka ocjene građani', navode oni te ističu kako njih zanima posljednji brutalni napad Orešković na Šipića koji je sve samo ne obični napad na jednog političara i ministra. 

'Orešković je napadajući Šipića napala bilo kakav organizirani oblik države da preokrene negativne demografske trendove. Zastupnica Orešković prilikom svog izlaganja u Saboru niti jednom rečenicom nije sugerirala neku novu mjeru ili plan koji bi država i ministarstvo trebali uvesti kako bi se demografska slika našeg naroda popravila. Iako ju je ministar, kao i sve zastupnike, pozvao da aktivno sudjeluje u kreiranju politika i mjera ministarstva. Ne, Orešković je izabrala napad i uvrede. Pritom uvrede nisu namijenjene Šipiću već ministarstvu demografije te mjerama koje bi trebale vratiti dječji  smijeh i radost u napuštene škole, sela i gradove. Dalija Orešković je predstavnik politika koje zagovaraju kulturu smrti i abortusa. Iza ledenog lica krije se prezir prema životu koje ministarstvo demografije simbolizira. Kada sve to znamo možemo se samo čuditi što napad nije bio još i žešći', poručuju iz DP-a.

Vaša reakcija na temu