Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EKSPLOZIJA KRAJ TRGOVAČKOG CENTRA Uhićeni Hrvat i Nijemac s eksplozivom

EKSPLOZIJA KRAJ TRGOVAČKOG CENTRA Uhićeni Hrvat i Nijemac s eksplozivom

Dovodi ih se u vezu s postavljanjem 'bombe' prije tjedan dana

Danas oko 00.30 sati u blizini upravne zgrade poslovnog subjekta kod trgovačkog centra na Pećinama u Rijeci aktivirana je nepoznata eksplozivna naprava. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

'Neposredno prije navedenog događaja, oko ponoći, policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske su ispred trgovačkog centra na području Kostrene zatekli njemačkog i hrvatskog državljanina koji su tamo ostavili eksplozivnu napravu. Navedene osobe su uhićene i privedene u policijsku postaju.

Osumnjičenici su imali i treću napravu, a sve se dovodi u svezu s eksplozijom od 21. svibnja na području trgovačkog centra na Vežici u Rijeci', priopćila je policija.

Očevid navedenih događaja je u tijeku, kao i kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti.

Vaša reakcija na temu