Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Evo koliko je država plaćala stan Josipi Rimac

Evo koliko je država plaćala stan Josipi Rimac

Živjela je u stanu u zagrebačkom elitnom kvartu Mlinovi

Bivša državna tajnica Josipa Rimac živjela je u stanu u zagrebačkom elitnom kvartu Mlinovi, a za plaćanje najma pobrinulo se Ministarstvo uprave. 

Iz Ministarstva su za Index  potvrdili kako je najam stana iznosio 4.026,80 kuna. 

- Sukladno zakonskim propisima Ministarstvo uprave plaćalo je najam stana dužnosnici Josipi Rimac u iznosu od 4.026,80 kn - kažu iz Ministarstva dodajući kako je ugovor prekinut nakon skidanja Josipe Rimac s dužnosti. 

- Ugovor o najmu stana Ministarstvo uprave otkazalo je nakon razrješenja dužnosti državne tajnice u Ministarstvu uprave - rekli su za Index iz Ministarstva. 

USKOK je nakon provedene opsežne akcije Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala (PNUSKOK) u aferi Vjetroelektrana donio rješenje o provođenju istrage protiv 13 državnih dužnosnika i poduzetnika, koje se sumnjiči za kaznena djela trgovanja utjecajem, zloporabe položaja i ovlasti, davanje mita i davanje mita za trgovanje utjecajem te primanje mita, a prvooptužena je Josipa Rimac. 

Vaša reakcija na temu