Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook FRED MATIĆ: Poraženi smo!

FRED MATIĆ: Poraženi smo!

Svatko se mora pogledati u ogledalo, poručio je SDP-o europarlamentarac

'Podbacili smo, poraženi smo. Bit ćemo jaka opozicija. Oni su pobijedili, a mi smo izgubili. Moramo se zapitati gdje smo toliko falili. Moramo prespavati. Ne mijenjamo predsjednika preko noći, imamo svoj status. Ispoštivat ćemo sve statutarne odredbe. Svatko se mora pogledati u ogledalo. 

Ne mogu sad decidirano reći treba li Bernardić podnijeti ostavku. Naravno da krivnja ide na njegov teret, ali mi smo bili uz njega. Dali smo mu potporu za izborne liste i koalicije, ali njegova odgovornost je najveća. Očito je da je Plenković dobro procijenio kad će ići na izbore. 

Jasno je da simpatizeri HDZ-a misle da su jači od covida, vidjeli ste redove u Mostaru. Naše biračko tijelo su stariji ljudi', rekao je za Index SDP-ov Fred Matić, dodajući kako je SDP razočarao svoje birače.

Vaša reakcija na temu