Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Glovo Hrvatska ima novog generalnog direktora

Glovo Hrvatska ima novog generalnog direktora

Slave pet godina poslovanja u našoj zemlji

Glovo slavi pet godina rada na hrvatskom tržištu, a tim povodom su objavili kako je Lorenzo Mayol novi generalni direktor za Hrvatsku. S te pozicije Mayol će upravljati dinamičnim širenjem i ubrzanim razvojem Glova u Hrvatskoj. 

Lorenzo Mayol ima bogato iskustvo u upravljanju i poslovnom razvoju koje je stekao tijekom profesionalnog rada u multinacionalnim kompanijama i startupima kao što su HP, Lime i Glovo. Glovu se pridružio 2021. godine, počevši kao Global Head of Q-Commerce Expansion, a u međuvremenu je obnašao funkciju generalnog direktora u Nigeriji i vodio komercijalni odjel za regiju Afrike.

'Hrvatska je vrlo važno tržište za Glovo, a moj cilj je dodatno unaprijediti našu prisutnost ovdje. Naš tim predanih stručnjaka predan je pružanju vrhunske usluge kupcima, partnerima i dostavljačima, osiguravajući najveće zadovoljstvo kupaca kroz našu operativnu stručnost. Planiramo proširiti našu mrežu partnera i konsolidirati našu pokrivenost, pretvarajući Glovo u najvećeg online trgovca s dostavom isti dan u zemlji, koji nudi bilo što, ne samo hranu. Dodatno, cilj nam je postati najbolji tech regruter u Hrvatskoj, zapošljavajući vrhunske stručnjake na lokalnom tržištu. Nastavit ćemo ulagati u inovacije kako bismo održali svoju konkurentsku prednost i postigli dugoročni uspjeh', rekao je Lorenzo Mayol.

Vaša reakcija na temu