Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) VIDEO Juka u najzanimljivijim muzejima New Yorka

VIDEO Juka u najzanimljivijim muzejima New Yorka

Novi putopis splitskog fotografa

Splitski fotograf i pustolov Jurica Galić Juka objavio je novi putopis iz New Yorka.

'Peti dan u New Yorku obilazim Muzej neustrašivih (Intrepid Museum) koji se sastoji od izložaka, zrakoplova i svemirskih letjelica na nosaču zrakoplova iz Drugog svjetskog rata USS Intrepid, kao i na podmornici USS Growler. 

Drugi dio dana obilazim legendarni Američki prirodoslovni muzej (American Museum of Natural History) koji je utemeljen 1869. godine, a sastoji se od 26 povezanih zgrada i 45 dvorana sa stalnim postavkama. U tom muzeju (jednom od najvećih na svijetu) bavim se osobnim etičkim promišljanjima na temu evolucije, stvaranja i polariteta svijeta (woke, teorije zavjere i sl. 'radosti' današnjeg doba)...', napisao je u opisu.


Vaša reakcija na temu