Foto: Veljko Martinović HDZ: Milanović je iskompleksirani klaun, lažljiv i licemjeran

HDZ: Milanović je iskompleksirani klaun, lažljiv i licemjeran

'Klaunu s Pantovčaka ponestaje argumenata oko izbora čelne osobe Vrhovnog suda pa se danas još jednom razotkrio kao prevarant'

Nakon što je cijeli dan trajala svađa Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića, opet oko izbora za šefa Vrhovnog suda, sad se na Facebooku oglasio i HDZ, piše Index.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

'Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!

Klaunu s Pantovčaka ponestaje argumenata oko izbora čelne osobe Vrhovnog suda pa se danas još jednom razotkrio kao prevarant. 

Milanović, još uvijek duboko frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016. - zbog kojeg je morao podnijeti ostavku na mjesto predsjednika SDP-a - sada iz pozicije predsjednika RH provodi politiku protiv HDZ-a koji je premoćno pobijedio na #izbori2020 i koji već u 2. mandatu vodi #VladaRH. 

Koliko je lažljiv i licemjeran, najbolje govori zadnja objava u kojoj se udostojio premijera prozivati 'komunističkim gojencem', ponavljajući svoje uvrede iz 2016. koje je od njega preuzela krajnja desnica u cilju blaćenja predsjednika HDZ-a i Vlade RH.'

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(97802, "");
Pregledaj komentare