Hrvatska pošta donira respirator Kliničkoj bolnici Sveti Duh

Hrvatska pošta donira respirator Kliničkoj bolnici Sveti Duh

Društveno odgovorno poslovanje okvir je Razvojne strategije Pošta 2022.

U jeku borbe s izvanrednom situacijom u kojoj se svi nalazimo, Hrvatska pošta donira respirator vrijedan 200.000 kuna Kliničkoj bolnici Sveti Duh. Uz respirator se nabavlja i sav pribor potreban za kliničku upotrebu.

'Svjesna svoje važne uloge u zajednici, pogotovo za vrijeme izvanrednih situacija, Hrvatska pošta je osim donacije Kliničkoj bolnici Sveti Duh svoje kapacitete stavila na raspolaganje Hrvatskom crvenom križu i Hrvatskom Caritasu.

Društveno odgovorno poslovanje koje uključuje donacije i potporu lokalnim zajednicama okvir je Razvojne strategije Pošta 2022.

Hrvatska pošta je sukladno uputama nadležnih tijela prilagodila svoje poslovanje i poduzela sve mjere kako bi se umanjila mogućnost širenja epidemije i osigurao kontinuitet poslovanja. Naše zaposlenike opskrbljujemo zaštitnim sredstvima i sredstvima za dezinfekciju.

Izmijenjen je način dostave pošiljaka te poštari moraju izbjegavati svaki neposredan kontakt s korisnicima. U svim su poštanskim uredima uvedena i pravila o razmaku kojih se korisnici trebaju pridržavati. Također, radna vremena poštanskih ureda su skraćena sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite', priopćili su iz Hrvatske pošte.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(61704, "");
Pregledaj komentare
29