Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: SDP Izbori u SDP-u: Zoran Paunović i Siniša Hajdaš Dončić idu u drugi krug

Izbori u SDP-u: Zoran Paunović i Siniša Hajdaš Dončić idu u drugi krug

Na izbore je izašlo 8588 članova od 22 tisuće s pravom glasa

Oko 22 tisuće SDP-ovaca s pravom glasa pozvano je danas na birališta u svojim stranačkim organizacijama kako bi izabrali novo vodstvo. Birao se Glavni odbor, Predsjedništvo i predsjednik ili predsjednica stranke, a za tu se dužnost natječe petero kandidata.

Glasanje je završilo u 18 sati, a iako su rezultati trebali biti objavljeni u 20 sati, središnja izborna komisija je rezultate izbora za predsjednika objavila tek u 20.45.

U drugi krug, koji će se održati iduće subote, idu Siniša Hajdaš Dončić i Zoran Paunović. Više glasova dobio je Hajdaš Dončić.

Još se čekaju rezultati ostalih županijskih organizacija SDP-a koji će tek donijeti potpunu sliku i iznijeti novog šefa SDP-a.

Na izbore je izašlo 8588 članova ili njih 40 posto, a rezultati su bili sljedeći:

Siniša Hajdaš Dončić - 48,78 posto

Mladen Kešer - 10,51 posto

Sanja Major - 9,97 posto

Mirando Mrsić - 10,12 posto

Zoran Paunović - 20,65 posto, javlja N1.

Vaša reakcija na temu