Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MJEŠTANI TOVARNIKA ŠOKIRANI 'Jadni su ti roditelji, ne daj Bože nikome'

MJEŠTANI TOVARNIKA ŠOKIRANI 'Jadni su ti roditelji, ne daj Bože nikome'

Muškarac zapalio dvije obiteljske kuće, a onda nožem napao policajca

U Tovarniku se u petak navečer odvijala prava drama kada je 40-godišnji muškarac zapalio dvije obiteljske kuće, jednu u kojoj žive njegovi roditelji, a drugu u kojoj živi njegov brat. Nakon toga, nožem je napao policajce koji su stigli na intervenciju. U samoobrani, jedan od policajaca pucao je u napadača, koji je s teškim ozljedama prevezen u vukovarsku bolnicu.

Dežurni kirurg dr. Nenad Čekić iz Nacionalne memorijalne bolnice Dr. Juraj Njavro u Vukovaru izvijestio je kako je pacijent primljen u jedinicu intenzivnog liječenja, no unatoč naporima liječnika, preminuo je u ranim jutarnjim satima, piše RTL.

'Pacijent je odmah nakon primarne obrade u hitnoj kirurškoj ambulanti, primljen u Jedinicu intenzivnog liječenja gdje su dalju skrb preuzeli anesteziolozi u suradnji s nama. Nastavljena je potporna terapija, međutim nažalost u 3.40 sati pacijent je od zadobivenih ozljeda preminuo', rekao je dr. Čekić.

Mještani Tovarnika su šokirani. Jedan od njih, Alen, svjedočio je požaru: 'Primijetio sam plamen iz prve kuće, a ubrzo sam vidio plamen i iz druge. Pretpostavljam da je muškarac zapalio jednu pa drugu.'

Mještanka Milica izrazila je suosjećanje s obitelji napadača: 'Jadni su ti roditelji, ne daj Bože nikome. Koliko su truda i rada uložili u te kuće, da postaneš čovjek, a sada se ovako nešto dogodilo.'

Prema riječima susjeda, muškarac je živio u Zagrebu i bio poznat kao miran čovjek, no u posljednje vrijeme imao je obiteljskih i zdravstvenih problema.

Vaša reakcija na temu