Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nakon uhićenja potpuno podivljao, tukao policajca dok mu je ovaj stavljao lisice

Nakon uhićenja potpuno podivljao, tukao policajca dok mu je ovaj stavljao lisice

Sljedećih mjesec dana provest će u zatvoru

Zagrepčanin (44) odlučio je pokazati silu jer je uhićen pa je nogom udario policajca u potkoljenicu koji mu je namještao lisice. Kako javlja Jutarnji list, cijeli slučaj dogodio se ovoga utorka nešto iza ponoći. Nakon što su policijskom službeniku u pomoć stigli i drugi policajci, muškarac ga je nastavio udarati.

Naposljetku je 44-godišnjak zaradio kaznenu prijavu zbog kaznenog djela prisile prema službenoj osobi. Naime, silom je pokušao spriječiti službenu osobu u obavljanju službene radnje.

Ispitali su ga u prostorijama tužiteljstva, a za nasilnog muškarca zatražen je istražni zatvor. Sljedećih mjesec dana provest će u zagrebačkom zatvoru na osnovi odluke suca istrage Županijskog suda u Zagrebu.

Vaša reakcija na temu