Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: EMSC Noćas još tri potresa na riječkom području, građani su uznemireni

Noćas još tri potresa na riječkom području, građani su uznemireni

Opisuju ga kao 'zvuk grmljavine' i 'laganu trešnju'

Mnogi na širem riječkom području noćas nisu baš mirno spavali. Nakon umjerenog potresa magnitude 3,1 koji se osjetio u 19.25 sati, a epicentar je imao sedam kilometara sjeverno od Rijeke, do jutros su seizmografi EMSC-a zabilježili još tri slabija.

Prvi je evidentiran sinoć u 20.55 sati. Bio je magnitude 1,3 po Richteru, a epicentar mu je bio pet kilometara sjeverozapadno od Rijeke.

Još su dva uslijedila nakon ponoći. Jedan u 0.03 sata koji je bio magnitude 1,0, a epicentar mu je označen na 12 kilometara sjeverozapadno od Rijeke. Novi se dogodio u 0.17 sati. Njemu je jačina procijenjena na 1,4 po Richteru, a epicentar mu je 17 kilometara sjeverozapadno od grada.

Svjedoci ga u EMSC-ovoj aplikaciji opisuju kao 'zvuk grmljavine' i 'laganu trešnju'.

'Dobro, što se događa? Par potresa u kratkom razmaku. Ne može se spavati ovako uznemiren', napisao je jedan, a drugi dodao: 'Jesmo li u Bermudskom trokutu ili? Potres za potresom i tako već danima', prenosi Novi list.

Vaša reakcija na temu