Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HDZ Split Plenković na dočeku Lasagne: O žiriju mislim kao i svi, taj sustav mi se ne sviđa

Plenković na dočeku Lasagne: O žiriju mislim kao i svi, taj sustav mi se ne sviđa

Osvrnuo se i na formiranje Vlade

Na zagrebački doček Baby Lasagni je došao i premijer Andrej Plenković, javlja N1. On i pjevač razgovarali su telefonom tijekom prijepodneva. Osvrnuo se i na formiranje Vlade.

'Što se tiče Sabora, sve će biti spremno. Razgovarat ćemo cijeli tjedan, tome je posvećen. Danas je najvažniji Marko, s punim pravom', rekao je premijer i otkrio kako doživljava žiri Eurosonga:

'Mislim kao i svi ovdje. Taj sustav odlučivanja mi se ne sviđa jer uvijek ispadne drugačije. Kao i lani s onim dečkom iz Finske. Za razliku od drugih, nakon odluke ne mogu ništa mijenjati, niti pretendiram. Idemo ga sad dočekati', rekao je.

Vaša reakcija na temu