Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Plenkovićev biser: Curica mi je prišla i rekla: 'Hvala na ručku'

Plenkovićev biser: Curica mi je prišla i rekla: 'Hvala na ručku'

Naglasio je kako je njegova Vlada omogućila besplatni obrok u školama

Hrvatski sabor nastavlja s raspravom o prijedlogu državnog proračuna za iduću godinu. Zastupnicima se obratio premijer Andrej Plenković koji se, između ostalog, osvrnuo i na besplatne obroke u školama koji su uvedeni ove godine.

'Meni je jedna draga i simpatična curica iz Slavonskog Broda na Interliberu prišla, slikala se i dobacila, kaže ona meni: - Hvala na ručku', rekao je Plenković pa još jednom dramatski s podignutim kažiprstom ponovio: 'Hvala na ručku', javlja Index

'To znači da ta djeca nisu imala prije besplatan ručak u svojoj školi i da vide razliku. To je dosta bitno imati na umu', rekao je Plenković te dodao da je njegova Vlada svojim odlukama omogućila besplatni ručak u školama. 

Vaša reakcija na temu