Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Primorac javno zahvaljuje, sedam stranaka podržalo njegovu kandidaturu

Primorac javno zahvaljuje, sedam stranaka podržalo njegovu kandidaturu

'I HNS podupire izgradnju pravednije Hrvatske'

Dragan Primorac uputio je zahvalu političkim strankama koje su mu dale potporu za kandidaturu na nadolazećim predsjedničkim izborima na koje izlazi kao HDZ-ov nestranački kandidat. 

'Zahvaljujem Središnjem odboru Hrvatske narodne stranke (HNS) koji je upravo podržao moju kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske. HNS, kao parlamentarna stranka, sedma je u nizu koja mi je dala potporu u izgradnji pravednije Hrvatske u kojoj će svaki građanin biti ponosan na svog predsjednika. 

Do sada, kao nadstranačkom kandidatu, potporu su mi pružili: Hrvatska demokratska zajednica (HDZ), Hrvatska stranka umirovljenika (HSU), Domovinski pokret (DP), Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS), Hrvatska demokršćanska stranka (HDS) i Hrvatski nacionalni pomak iz BiH (HNP)', naveo je Primorac. 

Vaša reakcija na temu