Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI Preminuo i drugi mladić koji je stradao u prometnoj nesreći

PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI Preminuo i drugi mladić koji je stradao u prometnoj nesreći

Bit će sahranjen u četvrtak

U teškoj prometnoj nesreći, 28. kolovoza u općini Sunja poginula je jedna osoba, a druga je zadobila teške i po život opasne ozljede. Danas je objavljeno kako je ozljedama podlegao i 17-godišnjak. Općina sutra proglašava Dan žalosti.  

'Općina Sunja proglašava 12. rujna 2024. godine Danom žalosti na području Općine Sunja povodom tragične prometne nesreće koja se dogodila 28. kolovoza 2024. godine nakon koje je život izgubio mještanin.

Ispraćaj pokojnog održat će 12. rujna u 17 sati na mjesnom groblju u Sunji. Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava Republike Hrvatske na pola koplja ispred zgrade Općine Sunja.

Na Dan žalosti na javnim mjestima na području Općine Sunja neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera. Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslove obavljaju primjereno proglašenom Danu žalosti', priopćeno je iz Općine.
Vaša reakcija na temu