Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Snailpack: Sestre iz ljubavi prema kućnim ljubimcima osmislile proizvode u kojima oni uživaju
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Snailpack: Sestre iz ljubavi prema kućnim ljubimcima osmislile proizvode u kojima oni uživaju

Sve je krenulo 2013. godine proizvodnjom antiastmatičnih i antialergijskih krevetića

Snailpack svijet stvorila je mala obitelj, dvije sestre koje jednostavno obožavaju svoje ljubimce i za koje su iz velike ljubavi osmislile nekoliko proizvoda u kojima oni jednostavno uživaju. Nihova je misija vlasnicima ljubimaca ponuditi proizvode koji svojim dizajnom, funkcionalnosti i udobnosti čine razliku u moru proizvoda.

- Sve je krenulo 2013. godine proizvodnjom antiastmatičnih i antialergijskih krevetića za kućne ljubimce. Danas se naša proizvodnja proširila. Osim krevetića u našoj se ponudi mogu pronaći prostirke, jastuci, dekice, mašne, kravate, marame, igračke, hranilice i orme - poručuju Paula i Barbara Andričević.

Kvalitetu svakog proizvoda žele naglasiti odabirom materijala koji su redom iz domaće proizvodnje ili pak uvezeni iz kruga europskih zemalja.

- Inspiraciju za svoj rad pronalazimo upravo u ljubimcima i njihovom ritmu života - dodale su.

Zagrebačka tvrtka Snailpack predstavit će se na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu