Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vlada.hr Stier dobio mjesto na HDZ-ovoj listi koju predvodi Medved

Stier dobio mjesto na HDZ-ovoj listi koju predvodi Medved

S Mirom Kovačem i Ivanom Penavom htio je preuzeti HDZ na unutarstranačkim izborima

Ministar branitelja Tomo Medved bit će nositelj HDZ-ove izborne liste za 7. izbornu jedinicu, neslužbeno doznaje N1.

Predsjednik stranke Andrej Plenković sastao se jutros u Banskim dvorima s donedavnim stranačkim protivnikom Davorom Ivom Stierom. N1 piše da je Stier uspio dobiti poziciju na listi HDZ-a u 7. izbornoj jedinici.

Stier je zajedno s Mirom Kovačem i Ivanom Penavom htio preuzeti HDZ na unutarstranačkim izborima, ali je Plenković uvjerljivo pobijedio.

Stier je sinoć na Facebooku javno pohvalio Vladu.

- Hrvatska će dobiti 10 milijardi eura od EU iz instrumenta #NextGenerationEU. Uz navedeno, Hrvatska će kroz dugoročni EU proračun na raspolaganju imati preko 150 milijardi kuna, što je duplo više nego u zadnjih sedam godina. Ovi rezultati nisu slučajni, već su rezultat angažmana, stručnosti i napornog rada vlade. Ova ogromna sredstva uvelike će ubrzati postizanje snažnog gospodarskog rasta Hrvatske - napisao je.

Vaša reakcija na temu