Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com ŠTRAJK SE NASTAVLJA Objavljeno koje škole neće imati nastavu do kraja tjedna

ŠTRAJK SE NASTAVLJA Objavljeno koje škole neće imati nastavu do kraja tjedna

Sindikati sutra i prekosutra planiraju, kažu, aktivnosti pred Vladom

Sindikati u obrazovnom sustavu postavili su danas ultimatum Vladi, bijesni jer nije došlo do sastanka koji se danas trebao održati s ministrom rada Josipom Aladrovićem. Objavili su i koje škole štrajkaju u četvrtak i petak.

Nastave sutra neće biti Sisačko-moslavačkoj, Zagrebačkoj i Brodsko-posavskoj županiji, u četvrtak štrajkaju Virovitičko-podravska županija i Koprivničko-križevačka županija, a u petak štrajkaju Grad Zagreb, Bjelovarsko-bilogorska i južna Dalmacija odnosno Dubrovačko-neretvanska županija.

Branimir Mihalinec objasnio je kakve će aktivnosti sindikati imati pred Vladom sutra i u četvrtak.

- Sutra ćemo održati konferenciju za javnost na kojoj ćemo predstaviti pismo učitelja saborskim zastupnicima, a u četvrtak ćemo sve te zastupnike podsjetiti kako bi trebali glasovati za proračun ako u njemu nisu ugrađena sredstva za plaće zaposlenih u obrazovanju - kazao je Mihalinec.

Vaša reakcija na temu