Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Tragedija na Prisavlju: Umro djelatnik HRT-a, potresnim scenama svjedočio Tomašević

Tragedija na Prisavlju: Umro djelatnik HRT-a, potresnim scenama svjedočio Tomašević

'Zezao se, nasmijavao ostale i samo se iz čistog mira srušio, kolege su ga oživljavale'

Djelatnik Hrvatskog radija jučer je za vrijeme radnog vremena, nažalost, preminuo. Kako doznajemo, u večernjim satima mu je pozlilo te se srušio, a unatoč naporima kolega do dolaska Hitne pomoći da ga ožive, nije mu bilo spasa. A potresnim scenama svjedočio je i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, javljaju 24 sata

- Zezao se, nasmijavao ostale i samo se iz čistog mira srušio, kolege su ga oživljavale, zvali su odmah Hitnu pomoć, a onda je naišao i gradonačelnik. Zvao je mrtvozornika i vještaka i cijelo vrijeme čekao s kolegama da dođu. Policija je do dugo u noć bila, svi su jako potreseni - doznaje se. 

Naime, Tomašević je netom prije gostovao u središnjem Dnevniku HTV-a. Po završetku intervjua je krenuo iz zgrade i vidio djelatnike kako pokušavaju spasiti kolegu.

- Gradonačelnik je gostovao u Dnevniku i sasvim slučajno se zatekao ovom nemilom i tragičnom događaju. Naišao je na potresene djelatnike koji su mu rekli da im se kolega srušio. Već je preminuo. Gradonačelnik je napravio sve što je on u tom trenu mogao i ostao pričekati mrtvozornika - kažu iz Ureda gradonačelnika.

Preminuli kolega, priopćili su s HRT-a, je Ivan Dvoržak.

- Sve nas je sinoć šokirala iznenadna smrt kolege Ivana Dvoržaka, dugogodišnjeg glazbenog urednika Hrvatskog radija, koji nas je, nažalost, napustio u 50-oj godini. Kolege će ga pamtiti po vedrom duhu, predanosti poslu i ljubavi prema glazbi, a slušatelji po emisiji 'Glazba za sanjarenje', koja se emitirala nedjeljom navečer - poručili su. 

Vaša reakcija na temu