Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Traktorist poginuo nakon što se vozilo zabilo u njega

Traktorist poginuo nakon što se vozilo zabilo u njega

Pao je s vozila i ostao zaglavljen

Na području Gvozda u mjestu Donja Čemernica jučer je, oko 20 sati, poginuo vozač traktora. 

Policija je utvrdila kako je nesreću skrivio 77-godišnji vozač automobila koji je udario u stražnji dio poluprikolice koja je bila priključena na traktor  kojim je upravljao 68-godišnjak. Od siline udarca došlo je do zanošenja i slijetanja traktora u odvodi kanal kojom prilikom je vozač pao s traktora i ostao zaglavljen.

Na mjestu događaja je smrtno stradao, a njegovo tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija, dok je 77-godišnji vozač lakše ozlijeđen.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Sisku.

Zbog Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 77-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Vaša reakcija na temu