Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot YouTube Redatelj filma u kojem glumi Kasumović otkrio da će izbaciti scene gdje se on pojavljuje

Redatelj filma u kojem glumi Kasumović otkrio da će izbaciti scene gdje se on pojavljuje

Navodno je imao više od jedne žrtve

Jedan od redatelja i producenata filma Balkanika, Luka Mamuza, otkrio je da neće nastaviti suradnju s bosanskohercegovačkim glumcem Moamerom Kasumovićem koji je optužen za bludničenje nad maloljetnikom.

'Cijeli film smo snimili u travnju, a sad smo samo dodatno snimili neke završne kadrove. Naša suradnja je završila. Ono u čemu mi imamo neke sreće je to da smo s Moamerom imali malo materijala. Dakle, on nije glumio neki lik kroz cijeli film, tako da smo trenutno u procesu razvoja snimanja dodatnog materijala da vidimo što ćemo napraviti s tim i da izbacimo te scene', objasnio je Mamuza za Klix.ba.

Dodao je je šokiran ovim saznanjem.

'Ne znam što još da kažem. Šokiran sam. Možda bismo drugačije postupili, ali jednostavno smo toliko svojih sredstava, vremena, želje, snage i ljubavi uložili u film, tako da trenutno radimo na tome da izbacimo scene s Moamerom', otkrio je.

Podsjetimo, Moamer Kasumović, osuđen je na godinu dana zatvora zbog kaznenog djela bludničenje nad maloljetnikom.

Otkriveno je i da je glumac otkupio svoju kaznu za 18.250 eura, što je moguće prema zakonu u BiH.

Navodno je Kasumović imao još žrtava, ali službeno postoji samo jedna prijava na osnovu koje je i presuđen.

Vaša reakcija na temu