Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP TUČNJAVA U CENTRU ZAGREBA Prijavljena petorica gostujućih i dva domaća navijača

TUČNJAVA U CENTRU ZAGREBA Prijavljena petorica gostujućih i dva domaća navijača

Još dvojica Britanaca prijavljena su zbog remećenja javnog reda i mira

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad petoricom državljana Velike Britanije (23, 25, 23,20 i 20) te nad dvojicom državljana Republike Hrvatske (22 i 26) zbog sumnje da su počinili kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi.

Podsjetimo, u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu, jučer oko 21.25 sati, policajci koji su bili raspoređeni na poslovima osiguranja povodom utakmice koja se odigravala na NK Maksimir uočili su tenzije između gostiju na terasi ugostiteljskog objekta kojoj je slijedila tučnjava između više osoba, odnosno gostujućih i domaćih navijača.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja petorica osumnjičenih državljana Velike Britanije predana je pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Nadalje, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su provedenim kriminalističkim istraživanjem potvrdili i sumnju da su dvojica državljana Velike Britanije (44 i 31) počinila prekršaj iz članka 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja dvojica osumnjičenih prepraćeni su uz optužni prijedlog na Općinski prekršajni sud u Zagrebu, priopćili su iz PU zagrebačke.

Vaša reakcija na temu