Foto: Pixabay.com TUŽAN KRAJ POTRAGE Tijelo starijeg muškarca nađeno kod lukobrana brodogradilišta

TUŽAN KRAJ POTRAGE Tijelo starijeg muškarca nađeno kod lukobrana brodogradilišta

Isplovio brodicom, ali se nije vratio u predviđenom vremenu

Službenici Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) zaprimili su jučer u 18.44 sat, posredstvom Policijske uprave Primorsko–goranske, dojavu o nestanku muške osobe u Riječkom akvatoriju, o čemu je obaviještena Lučka kapetanija Rijeka, čiji službenici su odmah isplovili u akciju traganja, izvijestili su iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

- Detaljne informacije o nestalome J.S. (78) prikupljene su u komunikaciji s dojaviteljem, ujedno sinom nestale osobe, koji je nadležne službe informirao kako mu je otac jučer tijekom dana isplovio vlastitom brodicom, ali se nije vratio u predviđenom vremenu. Policijski službenici prenijeli su informaciju u MRCC Rijeka da je brodica nestaloga pronađena privezana za bovu, oko 20 metara od obale mjesne športske lučice Kantrida, ali bez traga nestalome - dodali su iz Ministarstva.

Nažalost, nedugo nakon pokretanja akcije traganja, sinoć u 20.06 sati, službenici Lučke kapetanije Rijeka dojavili su o pronalasku tijela nestaloga uz vanjsku stranu lukobrana brodogradilišta '3. Maj'. O pronalasku je obaviještena policija koja je preuzela tijelo preminulog.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(50154, "");
Pregledaj komentare