Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U dvadeset policijskih uprava primljen je 321 novi policijski službenik/ca

U dvadeset policijskih uprava primljen je 321 novi policijski službenik/ca

U narednih šest mjeseci proći će mentorski program obuke u svojstvu vježbenika

Nakon završenog Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka na Policijskoj akademiji 'Prvi hrvatski redarstvenik', u utorak 1. listopada, 321 policijski službenik/ca primljen je u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova.

U skladu s potrebama službe određene policijske postaje, novoprimljeni policijski službenici i službenice raspoređeni su na poslovima temeljne, prometne, pomorske i granične policije.

Kako bi postali ovlašteni policijski službenici, u narednih šest mjeseci proći će mentorski program obuke u svojstvu vježbenika, tijekom kojeg će se upoznati i s drugim specijaliziranim policijskim poslovima, nakon čega imaju obvezu polaganja državnog  ispita.

Svim kolegicama i kolegama dobrodošlicu i puno uspjeha u budućem radu zaželjeli su načelnici policijskih uprava s najbližim suradnicima. Pozvali su ih da u svom radu budu predani, savjesni i profesionalni te posao obavljaju odgovorno, zakonito i pravedno, a svojim ponašanjem, u službi i izvan nje, budu primjer svim građanima.

Vaša reakcija na temu