Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Udruga za terapijsko jahanje 'Nada' objavila humanitarni spot

Udruga za terapijsko jahanje 'Nada' objavila humanitarni spot

Financiraju se isključivo donacijama, a evo kako možete pomoći

Udruga za terapijsko jahanje 'Nada' - Vrbovec je humanitarna neprofitna organizacija čiji se rad temelji na entuzijazmu pojedinaca, a financira se gotovo isključivo donacijama. 

'Terapijsko jahanje je uporaba konja u svrhu postizanja različitih terapijskih ciljeva, od fizičkih do kognitivnih i emocionalnih, a korist od terapijskog jahanja imaju osobe s različitim oblicima fizičkih, mentalnih i/ili emocionalnih oštećenja. Svrha je naše udruge, kao i drugih sličnih udruga u zemlji i inozemstvu, da takvim osobama pruži uvjete za izvođenje takve terapije. Među polaznicima programa naše udruge najviše je djece, s vrlo različitim medicinskim dijagnozama.


Aktivnost udruge uvjetovana je držanjem potrebnog broja odgovarajućih konja i dovoljnim brojem volontera osposobljenih za sigurno izvođenje svih oblika terapije iz programa udruge. Za pribavljanje donacija za pokrivanje materijalnih troškova djelovanja udruge, ali i za okupljanje entuzijasta - volontera koji nakon obuke sudjeluju u radu s djecom, od presudne je važnosti da se najširu javnost upozori na životne potrebe jednog vrlo ranjivog dijela društvene zajednice kojem pomoć te zajednice može značajno poboljšati kvalitetu života', kažu iz udruge.

Djelatnosti Udruge možete podržati na dva načina: financijski ili volonterski.

Ukoliko želite saznati više načina na koje možete vršiti donacije, detalje možete pronaći na poveznici ili direktnom uplatom na račun HR222360000-1101897373 kod Zagrebačke banke.


Vaša reakcija na temu