Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: VeDRA VeDRA OSUDILA NAPAD NA PUSIĆA 'Antifašisti se neće povući jer se nikada nisu bojali'

VeDRA OSUDILA NAPAD NA PUSIĆA 'Antifašisti se neće povući jer se nikada nisu bojali'

'Ekstremističke budale možda misle da je došlo njihovo vrijeme'

Udruga veterana Domovinskog rata i antifašista VeDRA najoštrije osuđuje napad na predsjednika Antifašističke lige Republike Hrvatske Zorana Pusića koji se dogodio danas oko 14 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu kada su ga dvojica muškaraca verbalno napala uzvikujući: 'Je**m ti mater četničku, tebe ćemo prvog zaklati'.

'Uznemirujuće je da se takav incident dogodio usred bijela dana na Trgu bana Josipa Jelačića pa se može postaviti pitanje da li ekstremističke budale možda misle da je došlo njihovo vrijeme. Isto tako se možemo zapitati da li su ekstremisti dobili poticaj izjavama novih koalicijskih partnera u budućoj Vladi.  

Postoje opravdani strahovi da vrijeme koje dolazi neće biti vrijeme suživota i tolerancije. Ali antifašisti se neće povući, jer se nikada nisu bojali', stoji u priopćenju.

Vaša reakcija na temu