Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Žena koja će i u doba korone u Hrvatskoj zaposliti 200 ljudi!

Žena koja će i u doba korone u Hrvatskoj zaposliti 200 ljudi!

Samanta Sofić je postala predsjednica Uprave City Connecta

Nadzorni odbor tehnološke tvrtke City Connect imenovao je Samantu Sofić za novu predsjednicu Uprave grupe. Iskusna međunarodna liderica u industriji outsourcinga poslovnih procesa, kontaktnih centara i prodajnih operacija, pridružuje se City Connectu iz A1 Slovenija.

Ivica Mađura, sadašnji predsjednik Uprave, preuzima novu ulogu u Nadzornom odboru te nastavlja sa podrškom daljnjeg rasta poslovanja s glavnim naglaskom na Sjevernoj Makedoniji gdje je City Connect, početkom ove godine, postao većinski dioničar. U ovogodišnjem planu City Connecta je otvaranje dvije potpuno nove međunarodne lokacije, u cijelosti kao rezultat organskog rasta. 

City Connect je tvrtka koja u regiji zapošljava 270 djelatnika, u ovoj sad korona situaciji u Hrvatskoj žele zaposliti dodatnih 200 ljudi do kraja srpnja.

- Ivica je vodio City Connect kroz snažnu fazu rasta i odigrao ključnu ulogu u otvaranju međunarodnih tržišta istodobno razvijajući lokacije na više mjesta te potpisavši dva nova ugovora s vodećim globalnim klijentima - izjavio je Marko Dagelić, predsjednik Nadzornog odbora City Connecta.

- Sada moramo ispuniti svoja obećanja, našim zaposlenicima i klijentima. Snažni fokus je na izvrsnosti poslovanja i zadovoljstvu zaposlenika. Sretan sam i ponosan što Samantu dočekujemo kao novu članicu obitelji City Connecta. Energija koju posjeduje i način na koji radi sa ljudima, dosadašnji rezultati i iskustvo, čini je idealnim vođom nadogradnje izvrsnog rada Ivice Mađure i cijelog City Connect tima. U našoj Upravi dame postaju dominantne i to nije slučajno. Od 4 člana, 3 su dame. Riječ je o vrhunskim i dokazanim stručnjacima s iskustvom rada na odgovornim funkcijama u najvećim kompanijama. Očekujemo značajan porast operativne izvrsnosti - s osmijehom je poručio Marko Dagelić.

Vaša reakcija na temu