Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LIGA VETERANA: Tijesne pobjede Podstrane i Blizne

LIGA VETERANA: Tijesne pobjede Podstrane i Blizne

Jedna je utakmica završila neriješenim ishodom

CROATIA BLIZNA 2 : 1 ČISTOĆA

U odličnoj utakmici zahvaljujući ponajviše vrataru Toniju Ujeviću Ziju, Croatia Blizna na mišiće je došla do tri velika boda protiv uvijek neugodne Čistoće. Čistoća je imala more prilika, ali raspoloženi vratar Blizne sve je skidao. Na drugoj strani prvi ovosezonski gol Kursana i majstorija Mate Delića bili su dovoljni za tri boda. Potonji igrač ispremiješao je obranu Čistoće, došavši pred vrata lažnjakom na parket šalje i vratara Šegu, da bi nonšalantno na samo sebi svojstven način ugurao balun u branku. Ah da, Darijo Karađa koristi grešku obrane Blizne i stiže ušmikati rezultat na konačnih 2:1

PODSTRANA 1 : 0 VAGABUNDO

U derbiju kola Podstrana je već u startu golom Lisice odredila krajnji ishod meča. Do kraja je iskontrolirala utakmicu, tako da igrači Vagabunda nisu ušli u ozbiljniju priliku, tek možda Žuljević u zadnjim sekundama kada je zapeo za crtu i poslao balun u gol-aut. Za Podstranu po tko zna koji put briljirao je Martin Mikuličić koji je ukočio napadače Vagabunda, a na drugoj strani stizao je u završnicu posluživati idealnim balunima svoje napadače. Mrtva trka sa Bliznom (a možda i Tonijem I Gogom) se nastavlja.

SINTAKSA 2 : 2 ADRIATIC OSIGURANJE

Sintaxi su bodovi trebali kao ozeblome sunca, međutim kad ti najviše bodovi trebaju - neće te sreća. Prvo nakon dalekometnog ispucavanja vratara Damjanovića, Čagalj glavom dira balun koji preskače vratara Vukašina. Sintaxa se vraća golom Perića, špicom pogađa rašlje gola Damjanovića. U drugom dijelu nakon dodavanja Orlovića, Vukašin istrčava u prazno, Vunić je sam za 1:2. U samom finišu Lukša Roje poklanja bod Sintaxi, umjesto da izbije balun iz šesterca, neoprezno gubi balun kojeg Petrušić spušta na Perića, gol je neminovan. U dresu plavo/bijelih Orlović osim asistencije ponudio je štošta iz svog nogometnog asortimana, te je izborniku u vječitoj ostavci, dao misliti treba li uopće dovoditi pojačanja iz Šibenika i potencijalno iz nekih južnoameričkih zemalja, pored njega živog i zdravog. 

STAARI VUCIBALUN 3 : 1 VET. L.C. MONTY PYTHON TOLO TRADE

Nakon utakmice na semaforu je svjetlilo veliki 3:1 za Vucibalun , međutim tko je gledao utakmicu dojma je da je Vucibalun komotno mogao utakmicu završiti sa 15-16 golova na svom kontu. Čiste zicere su promašivali igrači u bijelim majicama da bi davali golove iz nevjerojatnih situacija. Nakon udarca Šituma iz slobodnog udarca balun doslovno pogađa Vlahovića koji u trenutku reagira i šalje balun kroz noge vratara Lončara. Jedan gol na dušu ide Vjeki Tomiću, kada jedan balun iz kosa umjesto put auta vraća na peterac gdje je uvijek neugodni Broketa, ovaj put Lončar nije mogao ništa. Pokušaj s igračem-vratarem Monthy Pytona brzo je urodio plodom, nakon suvisle akcije koju pokreće Radmilo, Depeder uspijeva matirati izvanrednog Aljinovića. I na tome je i ostalo

ŠIMIĆ DOM 4 : 2 ARTEM

Artem bez prvog vratara Julija Bradvice nije imao velike izglede protiv probuđenog Šimić Doma. Novi vratar na golu Artema Vladislavić nije se najbolje snašao u svom prvom nastupu, tako da su igrači Šimić Doma olako pogađali mrežu. Iako su Artemovci poveli preko najboljeg među žutima Marija Morače, Šimić dom brzo preokreće rezultat u svoju korist preko Grubišića i Kraljevića. U zadnjoj sekundi prvog dijela Morača iz slobodnog udraca pronalazi rupu u zidu za poravnanje. U drugom dijelu bolja ekipa Šimić Doma zasluženo golovima Đuričića i povratnika u sastav Jure Delića dolaze do velikih bodova. 

KONOBA ZENTA 0 : 2 ELEKTRODALMACIJA

Elektrodalmacija u moćnom sastavu tražila je bodove i na taj način na vrijeme pokušala izbjeći eventualnu borbu za opstanak. Igrači Zente, izbornika Brhanovića, također u ljutoj borbi za opstanak tražili su svoju šansu. U prvim minutama velike prilike Zente, Gudelj pogađa stativu, Ružić je zamalo neprecizan. I onda u nogometu kako se kaže - kad ne zabiješ primiš. Početkom drugog dijela razigrani Pervan pogađa mrežu do tada izvanrednog vratara Rogića.  U samom finišu Jović pogađa prazna vrata. Zenta sad ima dvije meč lopte za opstanak igra protiv Šimić Doma i Vucibaluna. 

GOGO I TONI 2 : 0 COSMOS

U zadnjoj utakmici dana konačni rezultat mogao je biti skroz drugačiji da su kojim slučajem igrači Cosmosa uspijeli svoje 99% prilike pretvorit u golove. Najveće prilike za Cosmos imali su prvo Šimundža kada njegov razorni udarac fantastično brani vratar Banović. Isti vratar skida zicer Vranjkovića da bi istom igraču obranio i akumulaciju. Na drugoj strani igrači Goge i Tonija stihijski su napadali vrata Cosmosa i uputili sijaset udaraca u okvir u tim trenucima svemoguć Nakić radio je čuda. Ipak, nakon udarca Špalja balun na podu pogađa Wagnera u ruku, penal. Izbornik Cosmosa poput istinskih rukometnih trenera na vrata umjesto raspoloženog Nakića šalje Alfirevića, ne bi li se tako dodatno zbunio prvi penaldžija bijelih Špalj. Kratak zalet potonjeg igrač bomba u rašlje, ali Alfirević lakoćom brani. Alfirević sad neće da izađe vani i prepusti mjesto Nakiću. Alfirević u minuti skuplja još tri velike obrane, da bi nakon igre sa igračem/vratarem bijeli preko Špalja došli do gola, mekani udarac na svom putu prema golu dira Šimundžu i vara Alfirevića. Do kraja Cosmos pokušava s igračem vratarem, ali umjesto da daju, primili su još jedan gol, na praznu branku precizan je bio Biliškov.

Vaša reakcija na temu