Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ninčević čestitao Ani Viktoriji Puljiz: 'Veliki je to primjer mladima da ustraju u svojim naporima'

Ninčević čestitao Ani Viktoriji Puljiz: 'Veliki je to primjer mladima da ustraju u svojim naporima'

Rekao je kako s veseljem priprema prijem za mladu solinsku judašicu

Solinski gradonačelnik Dalibor Ničević najavio je da s veseljem priprema novi prijem za Anu Viktoriju Puljiz, dobitnicu državne nagrade Hrvatskog olimpijskog odbora za najbolju mladu sportašicu 'Dražen Petrović'. 

- U srpnju prije godinu dana sam napravio svečani prijem za našu Anu Viktoriju Puljiz, članicu Judo kluba Solin, i njenog trenera, čestitajući im na brojnim međunarodnim uspjesima, pa u listopadu nakon uspjeha na prvenstvu Europe i Olimpijskim igrama mladih, a u veljači joj uručio priznanje kao najboljoj solinskoj sportašici za 2018. Draga Ana Viktorija, od srca čestitam u ime svih Solinjanki i Solinjana, radujem se tvojoj nagradi, priznanju za sve tvoje uspjehe a posebno jer je to nagrada za mlade, za one pred kojima je budućnost - napisao je Ninčević.

Zaključio je kako je to veliki primjer i poticaj svim mladim osobama, bez obzira bave li se sportom ili znanošću, da ustraju u svojim naporima i da će biti prepoznati.

Vaša reakcija na temu