Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Počeo 44. Tradicionalni turnir na male branke Kaštel Lukšić 2019.

Počeo 44. Tradicionalni turnir na male branke Kaštel Lukšić 2019.

Prijavljeno rekordnih 117 ekipa

Na '44. Tradicionalni turnir na male branke Kaštel Lukšić 2019' prijavilo se rekordnih 117 ekipa u glavnom dijelu turnira. Kao i ranije, veteranski i dječji turniri su ograničeni na po 8 pozvanih ekipa, zbog tehničkih i organizacijskih razloga.

- Zbog velikog interesa za spomenute dvije kategorije, već sad se radi na projektu 2020. godine da i tu bude neograničen broj ekipa kao u glavnom turniru. S obzirom na rekordni broj ekipa, pretkolo je trajalo 11 radnih dana, a tu je bilo itekako zanimljivih susreta. Sučeljavale su se ekipe iz svih krajeva Dalmacije, a u 1.kolo je prošla i popularna Makedonija s 4 meštra malih branki iz Skoplja. Svaka večer je bila ispunjena s 5 utakmica kojima je probrani kaštelanski puk itekako bio zadovoljan. Od svih parova možemo subjektivno izdvojiti jedan Caffe bar Gabine – Arena. Momci iz Donjih sela Poma, Mate, Marko, Šuker I Sunykoji su ginuli za Gabine ponovo su pokazali da su meštri malih branki šaljući kući živuće legende u dresovima Prolićeve Arene, a to su glavama i bradama Nikola Tomičić, Marin Pejovski i Saša Subotić - rekli su organizatori turnira.

U 1.kolu koje starta od srijede 17. srpnja i traje do četvrtka 25. srpnja nočekuje se veliki broj atraktivnih utakmica. 'Lukšićka arena' je svaku večer puna simpatizera malih branki. Pored sportskih užitaka, tu je i bogata ugostiteljska ponuda za sve goste i igrače, koji nakon utakmica nerijetko ostanu do sitnih sati. U ovom kolu možgu se izdvojiti susreti branitelja naslova Caffe bar Donne Dugi Rat s četvrto plasiranim Šegrtom Hlapićem, te velikim favoritima Jole Fešte Restoranom Ino s Caffe bar Sea Wolfom iz Splita.

- Ističemo da se 18. srpnja od 17 do 23 sata u sklopu Turnira na male branke igra i 4. Ljetni međugradski turnir u odbojci za kadetkinje, na kojem će pored domaćeg OK Kaštel Lukšić nastupiti OK Nova Mokošica-Dubrovnik, OK Zadar i OK Šibenik 91. Na tom turniru će domaće cure pokušati dohvatiti  četvrti pobjednički pehar sa zlatnim medaljama, a u tome će im pomoći odbojkaška i nogometna publika. Od petka 19. srpnja se nastavljaju male branke sve do 1.kolovoza, kad ćemo imati i 'Turnir u uličnoj košarci'. Predviđeno finale ovih spektakularnih događaja bit će oko 'Oluje 2019' završnom predstavom najboljih malobrankaša na svitu - istaknuli su organizatori.

Vaša reakcija na temu