Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRIJAVITE SE U Splitu će se održati turnir u stolnom tenisu na kojemu je zabranjen nastup profesionalcima!

PRIJAVITE SE U Splitu će se održati turnir u stolnom tenisu na kojemu je zabranjen nastup profesionalcima!

Sudjelovati mogu svi, bez obzira na dob i spol, a cijena kotizacije je 30 kuna

Drugi stolnoteniski turnir 'Split pong' održat će se 25. siječnja u dvorani STK Split (Ulica slobode 16a, preko puta dvorane KK Splita). Turnir je rekreativnog i zabavnog karaktera te je zabranjen nastup svim igračima koji su registrirani u bilo kojoj dobnoj kategoriji u sustavu natjecanja pod ingerencijom HSTS-a. Prijaviti se mogu svi, bez obzira na dob i spol, a svi koji se stignu prijaviti do kraja roka za prijave moći će nastupiti.

- Nakon prvog turnira napravljena je rang lista, a na njoj trenutno vodi Živaljić, slijede Škaro, Đuran, Petrović.... Prvih 16 igrača s rang liste nakon četiri odigrana turnira izborit će nastup na masters turniru - rekao je Vedran Bakač, organizator turnira u ime STK Split

Prijave se zaprimaju do 23. siječnja do ponoć na kontakt broj 091/508 1084 (Vedran) ili na mail bakac.vedran@gmail.com. Za prijavu je potrebno navesti samo svoje ime, prezime i kontakt broj, a za sami nastup prije početka natjecanja uplatiti kotizaciju koja iznosi 30 kuna po osobi.

Turnir se u prvoj fazi igra 'round robin' sistemom natjecanja po grupama od četiri osobe ('svatko sa svakim'), od kojih dva prvoplasirana natjecatelja idu dalje te ulaze u ždrijeb glavnog 'kostura' te se dalje igra na ispadanje. Ovakav sistem natjecanja omogućava svim prijavljenima odigravanje najmanje tri meča (u slučaju da ispadnu u grupnoj fazi natjecanja).

Organizator je za sve natjecatelje koji nemaju vlastitu opremu osigurao rekete, te se od natjecatelja jedino očekuje da budu prikladno sportski odjeveni (šorcevi/trenirke te sportska obuća za dvoranu). Nastup u 'rebatinkama' i(li) cipelama neće biti dopušten. Sportsko ponašanje u dvorani se podrazumijeva.

Organizator turnira osigurao je i sportske nagrade za najbolje.


Vaša reakcija na temu