Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRVI KORACI: Hoće li koronavirus spriječiti dolazak sina Cristiana Ronalda u Split?

PRVI KORACI: Hoće li koronavirus spriječiti dolazak sina Cristiana Ronalda u Split?

Svoj dolazak su potvrdili Juventus, Roma i Ancona

Najnovije okolnosti oko koronavirusa za sada nimalo ne utječu na popularne sportske manifestacije koje su pred nama, no neke stvari glede momčadi iz Italije ostaju otvorene.

Popularni međunarodni nogometni turnir 'Prvi koraci' održava se od 15. do 18. travnja, igra se u šest kategorija od U-8 do U-13, a svoj dolazak su potvrdile 162 momčadi.

Među njima su i tri iz Italije, Juventus, Roma i Ancona.

Svakako je ove godine najatraktivnija momčad Juventus, koji treba doći s '09. godištem, za koje već često nastupa godinu mlađi sin slavnog Cristiana Ronalda. No, okolnosti oko koronavirusa sve još drže 'na čekanju'.

Dakle, iako je već potvrđen dolazak tri talijanske momčadi, uslijed najnovijih događanja će tek početkom travnja pasti konačna odluka što će biti s talijanskim momčadima, odnosno hoće li u konačnici doći djeca Juventusa, Rome i Ancone.

Vaša reakcija na temu