Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VRAĆA SE ŽUTKO: KK Split ponovo dobiva maskotu

VRAĆA SE ŽUTKO: KK Split ponovo dobiva maskotu

Već je u pripremi cijela linija proizvoda

Ponosno objavljujemo da je u Žutom salonu na Gripama potpisan ugovor o korištenju prava između KK Splita i Neire i Deana Milišića, nasljednicima Zdenka Milišića, autora maskote 'Žutko'. Na ovaj način 'Žutko' se vraća na Gripe, postaje službena maskota KK Splita, a već je u pripremi cijela linija proizvoda, koja će biti predstavljena uoči početka sezone 2020/21, baš kao i kolekcija odjevnih predmeta 'Jugoplastika' (retro dresovi, dukserice, pamučne majice), koja će biti dostupna već tijekom ljeta.

- Presretni smo potpisivanjem ovog ugovora o ustupanja prava. To znači da će uspomena na našeg oca živjeti i dalje što nam je najvažnije - kazala je Neira Milišić. 

- Ovo je velika stvar za naš klub, obostrano zadovoljstvo i sreća je što će 'Žutko' ponovno postati maskota kluba. Hvala obitelji Milišić što su našem klubu izašli u susret - rekao je direktor KK Splita Edo Blažević.

Za pravnu stranu brinuo se odvjetnik Ivo Smrke, koji je zastupao obitelj Milišić.

- Posebno nam je drago što smo kao odvjetnički ured sudjelovali u potpisivanju ugovora, koji je dio povijesti - kazao je Smrke. 

Uzorke 'Žutka' za prigodno potpisivanje ugovora posudio je veliki navijač KK Splita Leo Pocrnja.

- Ova dva primjerka 'Žutka' prvi put su napustili moj dom na Mejama, ali za ovu prigodu napravio sam izuzetak - rekao je Pocrnja. 


Vaša reakcija na temu