Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Agencija Annex nekretnine prezentira svojih 'top 5' objekata u ponudi

Agencija Annex nekretnine prezentira svojih 'top 5' objekata u ponudi

Nude stanove i kuće na području Splita, Murtera i Lokve Rogoznice

Koronavirus značajno je zaustavio trgovanje nekretninama u Dalmaciji, nedavno su nam se požalile agencije da je sve u blokadi. Stoga Dalmatinski portal pogođenim tvrtkama daje medijski prostor u kojem mogu prezentirati svoju ponudu.

Evo top 5 nekretnina agencije Annex nekretnine...

TISNO, MURTER


Kamena kuća izgrađena još u 19. st., kompletno restaurirana i obnovljena u autentičnom dalmatinskom stilu po konzervatorskim standardima 2007. godine. Kuća se nalazi u samom centru mjesta Tisno, udaljena od mora svega 50 metara.

Na 122 kvadrata tlocrta postignuta je maksimalna iskorištenost prostora na način da se sastoji od dva komforna stana i dva studio apartmana, dva dvorišta i terase s otvorenim bazenom.

Cijena: 389.000 eura


LOKVA ROGOZNICA


Kuća ukupne površine (s podrumom) cca 200 kvadrata s panoramskim pogledom na more. U kući se nalaze četiri apartmana (jedan ima 70 m2, drugi 50 m2 i dva apartmana od 35 m2).

Potpuno opremljeni apartmani nalaze se svaki na svojoj etaži sa zasebnim ulazom. Ispred kuće nalazi se vanjski bazen, roštilj, a osigurana su i tri parkirna mjesta. 

Cijena: 275.000 eura


SPLIT, SMOKOVIK - MOSTINE


Kuća u Splitu na području Smokovika (Mostine). Ukupna tlocrtna površina je 851 kvadrata, neto korisna površina je 595 m2. Kuća je izgrađena u pravcu istok - zapad, sastoji se od podruma, prizemlja, kata i novouređenog potkrovlja.

U podrumu se nalazi konoba, u prizemlju je dvosobni stan i natkriveni parkirališni prostor (134 m2 tlocrtne površine, odnosno 100 m2 neto korisnog parking prostora).

Na katu se nalazi veliki stan (pet soba, dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica, kupaonica, WC, hodnik i velika terasa), dok je u potkrovlju na tlocrtnoj površini od 171 m2 moderno uređen veliki stan.

Cijena: na upit


SPLIT, ZENTA


Trosobni stan u Splitu na Zenti, na drugom katu manje stambene zgrade.

Udaljen je 10 minuta hoda od Rive te 200 metara od plaže.

Stan ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinju, prostrani dnevni boravak s blagovaonicom i izlazom na balkon s kojeg se pruža pogled na more. Stan je stilski uređen i moguće je kupiti i garažu od 18 kvadrata koja se nalazi u zajedničkoj podrumskoj garaži zgrade.

Cijena: 400.000 eura


SPLIT, PUJANKE


Trosobni stan u Splitu površine 95 kvadrata. Nalazi se u prizemlju stambene zgrade na Pujankama te mu pripada vrt s kaminom.

Stan se sastoji od tri spavaće sobe, ostave, kupaonice i još jednog manjeg sanitarnog čvora, kuhinje, blagovaonice i dnevnog dijela s izlazom na vrt.

Cijena: 187.000 eura

Vaša reakcija na temu