Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
AGENCIJA PALACE 'Tim mladih profesionalaca na brz i efikasan način rješavaju pitanje vašeg doma, zemljišta ili apartmana'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

AGENCIJA PALACE 'Tim mladih profesionalaca na brz i efikasan način rješavaju pitanje vašeg doma, zemljišta ili apartmana'

U sedam su godina stvorili izvrsne veze s arhitektonskim, pravnim i geodetskim tvrtkama

Ako tražite dom iz snova, Agencija Palace neka bude vaš prvi izbor. Malo je onih koji su kupili ili pak prodali nekretninu bez stresa i birokratskih zavrzlama, a agenti agencije Palace sa svakim će klijentom imati individualan pristup i od samog početka pratit će vas u svakom daljnjem koraku. 

Palace agencija za nekretnine i consulting već sedam godina djeluje kao licencirana tvrtka za posredovanje u prometnu nekretnina i poslovno savjetovanje. Najveća je to agencija u Šibeniku s 14 zaposlenih, a okuplja tim mladih profesionalaca koji na brz i efikasan način rješavaju pitanje vašeg doma, zemljišta ili apartmana.

Zbog svog predanog rada i izvrsnog poslovanja, agencija se u vrlo kratkom vremenu istakla kao jedna od traženijih na području Šibensko-kninske županije, a 2020. godine svoje je poslovanje proširila na Splitsko-dalmatinsku županiju i grad Zagreb. Također, osim na hrvatskom tržištu, posluju i na relevantnim europskim tržištima, poput zemalja Beneluxa, Njemačke i Austrije.

U sedam su godina stvorili izvrsne veze s arhitektonskim, pravnim i geodetskim tvrtkama, a to znači da te usluge kao njihov klijent imate i vi, uz kompletan consulting od zemljišta do krova - sve kako bi vam maksimalno olakšali proces kupnje ili prodaje nekretnine vaših snova. Također, u svojoj ponudi imaju čak i tim za građevinski sektor koji olakšava adaptacije za klijente agencije. 

U splitskoj podružnici Agencije Palace dočekat će vas agentica Sanja, u čije ruke možete 'prebaciti' baš svaku brigu o kupnji ili prodaji nekretnine. 

Posjetite ih na adresi Mažuranićevo šetalište 37 ili pak, nazovite na 091/111-8686 i 021/652 369 i lakoćom napravite prvi korak u jednoj od najbitnijih životnih odluka - prodaji vaše nekretnine ili kupnji novog doma. 

Za više informacija posjetite web stranicu Agencije Palace, te Facebook ili Instagram.

Vaša reakcija na temu