Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Agencija Palace otvorila ured u Splitu: 'Nekretnine oglašavamo i na stranim tržištima'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Agencija Palace otvorila ured u Splitu: 'Nekretnine oglašavamo i na stranim tržištima'

Marko Triva je okupio tim koji ima kapacitet na sebe prezeti apsolutno sve potrebne korake kupoprodaje nekretnina

Vrlo je mali postotak ljudi koji su iskusili kupovinu ili prodaju nekretnine bez ikakvog stresa. Većina misli da je dovoljno samo posjetiti internetske portale, i sve će se ostalo riješiti samo od sebe. Nažalost, ta ista većina uglavnom shvati prekasno da to može itekako potrajati, da je teško postići cijenu koju su zamislili, da hrvatska birokracija košta i vremena i novaca i živaca. Uporabne dozvole koje je gotovo nemoguće pronaći, pregovori koji zapinju, odvjetnički ugovori koji itekako koštaju...sto i jedna stvar za koju dotad niste ni znali da može predstavljati toliki problem - sve to može se izbjeći ako pronađete dobru agenciju koja će sve odraditi za vas.


Jedna od takvih je i agencija Palace, osnovana 2015. godine u Šibeniku, od kada djeluje kao licencirana tvrtka za posredovanje u prometu nekretnina i poslovno savjetovanje. Iako je već tada postojao popriličan broj agencija za nekretnine, i dalje je bilo teško pronaći agenciju koja je pružala maksimalnu posvećenost, povjerenje i individualan pristup klijentima. Stoga je Marko Triva, mladi šibenski poduzetnik, odlučio okušati se u svijetu nekretnina - jer ga je zanimao drugačiji pristup, inovativan i interaktivan. Ubrzo je oko sebe okupio tim mladih, entuzijastičnih i učinkovitih agenata (Iva, Ana, Monika i Eva) koji nastoje uvijek razmišljati i djelovati izvan okvira. Ujedno su stvorene i poveznice s arhitektonskim, geodetskim i pravnim tvrtkama, čime je omogućen brz i efikasan sustav potpore svojim klijentima na svim područjima koja su relevantna u prometu nekretnina. Drugim riječima, stvoren je tim koji ima kapacitet da na sebe prezume apsolutno sve potrebne korake kupoprodaje nekretnina te maksimalno olakša klijentu i poštedi ga birokratskih zavrzlama. 


U svrhu maksimalnog ubrzanja procesa stjecanja nekretnina i lakog spajanja prodavatelja i kupaca, agencija Palace mnogo sredstava ulaze u oglašavanje, te je prisutna ne samo na relevantnim hrvatskim, već i inozemnim tržištima (švicarskim, austrijskim, njemačkim, ruskim te tržištima u bližem okruženju).

Zahvaljujući takvom poslovanju, agencija Palace se u vrlo kratkom periodu dokazala kao jedna od najtraženijih agencija na području Šibensko-kninske županije, te se krajem 2020. godine širi na područje Splitsko-dalmatinske i Zagrebačke županije.

Povodom otvaranja ureda u Splitu i procesa traženja nekretnina u Splitsko-dalmatinskoj županiji, agencija daruje svakog novog klijenta malim poklončićem dobrodošlice. 

Nazovite nas na broj 091 111 8686, 021/652 369 ili navratite na adresu Mažuranićevo šetalište 37, gdje će vas dočekati nasmijana agentica Monika, koja će se pobrinuti da prodaja i kupnja nekretnine, kao jedna od najbitnijih životnih odluka, uz Palace agenciju bude ugodna i jednostavna.

Vaša reakcija na temu