Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Državne nekretnine Državne nekretnine daju u zakup poslovne prostore i garaže u osam gradova, u Splitu se nudi jedan kod Starog placa

Državne nekretnine daju u zakup poslovne prostore i garaže u osam gradova, u Splitu se nudi jedan kod Starog placa

Ponude se predaju do 26. travnja

Državne nekretnine d.o.o. objavile su treći ovogodišnji javni poziv za zakup poslovnih prostora i garaža u vlasništvu Republike Hrvatske s rokom za predaju ponuda do 26. travnja 2024. do 12 sati.

Trećim ovogodišnjim natječajem država daje u zakup 10 poslovnih prostora u Zagrebu, Varaždinu, Iloku, Splitu, Rijeci, Matuljima, Puli i Stivanu na Cresu te 21 garažu od kojih se većina nalazi u Zagrebu, dvije se daju u zakup u Varaždinu i jedna u Rijeci.

'Poslovni prostori prve gradske zone mogu se zakupiti u Splitu i Matuljima. Splitski prostor nalazi se u blizini Starog placa ili Starog Hajdukovog igrališta i blizu Starog rodilišta na adresi Matoševa 1, a početna mjesečna zakupnina za zakup 120 kvadrata iznosi 1678,74 eura. Na Kastavskoj cesti 3 u Matuljima ponuđen je u zakup manji prostor od 40-ak četvornih metara s početnom mjesečnom zakupninom u iznosu od 265,23 eura', objavile su Državne nekretnine.

Poslovni prostor smješten u drugoj gradskoj zoni daje se u zakup u Rijeci na adresi Školjić 7B uz istoimeno parkiralište, a početni iznos zakupa ovog prostora od 76 kvadrata iznosi 1672,00 eura.

Prostori treće gradske zone daju se u zakup u Zagrebu, veći od 187,90 kvadrata u Božidara Adžije 29 s početnom mjesečnom zakupninom od 968,69 eura te manji od 31 četvornog metra u Omiškoj 22 na Knežiji s početnom mjesečnom zakupninom od 208,32 eura.

Pregledi poslovnih prostora i garaža započinju 8. travnja 2024. prema terminima objavljenima u javnom pozivu i traju do 12. travnja 2024.

Zainteresirani ponuditelji svoje ponude mogu dostaviti na adresu Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb, osobno ili poštom, a javno će se otvarati 26. travnja 2024. u 13.30 sati. Detaljne informacije o prostorima s fotografijama mogu se pogledati na poveznici: Natječaj za zakup poslovnih prostora 3/24.

Vaša reakcija na temu