Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Agencija 'Splitski Vali' otvorila novi ured
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA Agencija 'Splitski Vali' otvorila novi ured

Preseljenje na novu adresu proslavili su u krugu partnera, klijenata i prijatelja

Agencija Splitski Vali je počela s radom 2008. godine i u kratkom roku se etablirala kao jedan od lidera na lokalnom i regionalnom tržištu, posebno kada su u pitanju novogradnje na širem splitskom području. Ova brzorastuća splitska agencija za nekretnine iz godine u godinu bilježi izvrsne rezultate pa je tako prethodni ured brzo postao pretijesan za njihove potrebe.

Četrnaest godina uspješnog rada rezultiralo je širenjem poslovanja i tima pa su se odlučili za preseljenje u novi, veći ured koji se nalazi u Ulici Domovinskog rata 60. Ova frekventna lokacija bit će novo sastajalište njihovih partnera i klijenata s kojima uvijek imaju kvalitetan i profesionalan odnos, neovisno radi li se o prodavatelju, kupcu, najmodavcu ili najmoprimcu.

Tako će stručni agenti Splitskih Vala biti na raspolaganju klijentima u novom, modernom prostoru. Osim agencije u kojoj je zaposleno šest agenata, ured sadržava i odvojen dio u kojem se nalazi odvjetnički ured Vjekoslava Loze koji je, uz pružanje pravnih usluga svojim klijentima, zadužen i za pravnu podršku klijentima agencije i druge pravne poslove.

Preseljenje u novi ured Splitski Vali su proslavili u krugu partnera, kolega, klijenata i prijatelja koji su se okupili u utorak, 20. prosinca, u novim prostorijama agencije. Brojni zadovoljni partneri posjetili su novi ured i na temelju pozitivnih prijašnjih iskustava najavili buduće suradnje. Osim prezentacije prostora, organiziran je i prigodni domjenak za goste koji su se kasnije prebacili u Caffe bar Baoli u kojem se zabava, uz hranu i glazbu uživo, nastavila do kasnih noćnih sati.

Čini se da tržište nekretnina nikada nije bilo dinamičnije nego danas i zbog toga je potrebno reagirati na vrijeme i zadovoljiti potrebe kupaca. Splitski Vali tako nude punu podršku klijentima tijekom cijelog procesa kupnje ili prodaje nekretnine, što uključuje savjetovanje prilikom procjene vrijednosti nekretnine, stručnu pomoć oko odobrenja stambenih kredita, pravnu podršku, provjeravanje statusa nekretnine i cjelokupne dokumentacije (vlasnički list, građevinska, uporabna dozvola i dr.) te prijenos vlasništva pa čak i prijenos režijskih troškova sa starog na novog vlasnika, kao i sve druge eventualne radnje koje je potrebno poduzeti u pogledu uspješnog završetka posla. Sve to rade u cilju da njihovi klijenti važne životne odluke donesu sa što manje stresa te da kroz cijeli proces prođu s osmijehom na licu, uvjereni i sigurni u kvalitetu pružene usluge.

Vaša reakcija na temu