Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Eurovilla okupila poznata lica u Splitu

FOTOGALERIJA Eurovilla okupila poznata lica u Splitu

Iris Livaja, Maja Šuput, Izabel Kovačić zablistale na crvenom tepihu, a okupljeni uživali uz taktove Dalmatina i Jelene Rozge

U hotelu Park večeras je svečano otvorena prva podružnica Eurovilla, agencije koja spaja ljude i nekretnine u potražnji za savršenim domom u Splitu. Okupljene je na početku pozdravio vlasnik agencije Sergio Serdarušić koji se zahvalio svima na podršci te je poručio da je otvaranje podružnice u Splitu bio logičan potez nakon 20 godina uspješnog poslovanja. Naime, Eurovilla postala je jedna od vodećih agencija na području Hrvatske, s naglaskom na ekskluzivne nekretnine u Zagrebu i obalnom pojasu. Stvorila je zavidnu reputaciju svojom poslovnom izvrsnošću i iskustvom tijekom godina.

Omiljeni splitski glazbenici grupa Dalmatino, a potom i Jelena Rozga zapjevali su na predivnoj terasi hotela.

Event je okupio brojna poznata lica poput Izabel Kovačić, Iris Livaja, Maje Šuput Tatarinov i supruga Nenada, Barbare Ljiljak, Sarah Josipović, Davora Bilmana. Program je vodila Antonija Stupar Jurkin.

Dio atmosfere donosimo u fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu