Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Supetar dobio boutique kamp, pogledajte kako izgleda

FOTOGALERIJA Supetar dobio boutique kamp, pogledajte kako izgleda

Novi Boutique Camping Bunja, u prekrasnoj uvali Babin Laz savršeno je mjesto za one koji cijene prirodu i slobodu

Kampiranje posljednjih godina doživljava pravi turistički boom, kako globalno, tako i lokalno, a idealan je oblik odmora za sve one koji traže osamu u suživotu s prirodom. Svjetske trendove prati i Supetar koji od ove sezone ima mali, ali slatki boutique kamp s četiri  zvjezdice. U mirnoj uvali Babin Laz nadomak Supetra otvoren je Boutique Camping Bunja s 14 modernih mobilnih kućica i 32 prostrane parcele za kampere i šatore, od kojih se najveće, luksuzne prostiru od 70 do 130 četvornih metara. 

Njegovi gosti uživat će u mirisu borova i lavande, čistom otočkom zraku, smirujućem pogledu na more i ljepoti prirodnih oblutaka. Investicija je vrijedna dva milijuna eura, a mislilo se na sve. Osim beach bara, masaže na plaži, grijanog slatkovodnog bazena, u ponudi su dječje igralište, najam bicikla, kajaka…, a uz mediteransko zelenilo, zidovi su građeni u tradicionalnom suhozidu.

- Kampiranje je savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku najbolji i najsigurniji način odmora, pa ne sumnjamo da će Boutique Camping Bunja i u ovim izazovnim vremenima dobiti svoje goste, zaljubljenike u naš otok.  Uz veliki izbor iznimno kvalitetnog privatnog i hotelskog smještaja, u kojem mogu uživati obitelji s djecom, ali i parovi koji će odabrati adults only hotele, te atraktivnih ruralnih vila u okolici mjesta, Supetar trenutno ima dva kampa – Bunju i Waterman Beach Village, s ukupno 124 kamping mjesta i 57 mobilnih kućica, u kojima može boraviti 462 gosta - ističe Ivan Cvitanić, direktor Turističke zajednice grada Supetra.

S tri atraktivne tematske staze koje spajaju kulturu i avanturu, poznatim plavcima i pošipima, zdravom otočkom kuhinjom, vrhunskim maslinovim uljem s geografskim podrijetlom, prekrasnim plažama i uvalama, Supetar je atraktivno turističko središte i savršena polazna točka za upoznavanje najvećeg otoka srednje Dalmacije. 

Vaša reakcija na temu