Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Zavirili smo u Puteus palace - heritage hotel u Pučišćima

FOTOGALERIJA Zavirili smo u Puteus palace - heritage hotel u Pučišćima

Nalazi se u bivšoj palači Dešković

U Pučišćima se sutra otvara rekonstruirani 'Puteus palace heritage hotel' koji se nalazi u bivšoj palači Dešković. Hotel ima 9 superior soba i 6 junior apartmana. Sve sobe su opremljene vrhunskim sadržajima, gostima je uz besplatni WiFi na raspolaganju i 24-satna posluga u sobama.

- À la carte restoran bit će posebno iznenađenje s dalmatinskim i mediteranskim specijalitetima, a za kraj dana naš Wine & Cheese Bar oduševit će vas izvrsnom ponudom. Potpunu relaksaciju garantiraju vanjski bazen, finska sauna i masaže - napisano je na stranicama hotela. 

Uz to nude i usluge brzog broda, organiziraju ekskluzivne izlete, a gostima su na raspolaganju i usluge batlera. Puteus palace ima i privatni vrt te salon s pogledom na more u kojem se mogu organizirati razna događanja do 50 osoba. 

Vaša reakcija na temu