Foto: Pixabay INTERIJERI Kako preurediti spavaću sobu s malo novca?

INTERIJERI Kako preurediti spavaću sobu s malo novca?

Potrebno je samo malo mašte

Iako se u njoj tijekom dana jako malo boravi, spavaća soba vrlo je važan dio doma i svima je vrlo važno da se u njoj ugodno osjećaju. Za sve one kojima je izgled njihove sobe dosadio donosimo nekoliko prijedloga kako je preurediti uz minimalna ulaganja i uz samo malo mašte.

Promjena boje zidova vrlo je jednostavan zadatak, a ujedno je najefektnija, odnosno donosi najveću transformaciju. Odabir boje treba biti na vlasniku sobe - važno je samo da nije 'prenapadna', već da je smirujuća i da pridonosi opuštanju.


Može se, k tome, obojiti i namještaj. U par sati smeđi noćni ormarići lako mogu postati bijeli.

Kupnja novog tepiha u nekoj šarenoj varijanti svakako će, također, osvježiti prostoriju i doprinijeti transformaciji. Vrijedi i za zastore.


Za one kojima je bojenje prevelik napor alternativa su naljepnice za zid. Posljednjih godina mogu se kupiti na svakom koraku - bilo da se radi o nekakvim motivima, slikama ili tekstovima, odnosno naljepnicama s popularnim citatima.


Police ili zidovi mogu se obogatiti osobnim fotografijama - obitelji, prijatelja, djece… Pokoji cvijet, bilo da je umjetni ili živi, također će unijeti dašak svježine u dosadan prostor. 


Ne zaboravimo ni na ukrasne kutije. Danas se po pristupačnim cijenama mogu kupiti u svim bojama i dezenima, pa ih je lako uklopiti u bilo kakav prostor. Uz to su i funkcionalne - u njih se mogu pohraniti sve one nabacane sitnice koje zauzimaju prostor i koje su zaslužne za dojam nereda. 


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(100668, "");
Pregledaj komentare