Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Iskoristite priliku: Nekretnine po cijeni od jedan euro po kvadratu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Iskoristite priliku: Nekretnine po cijeni od jedan euro po kvadratu!

Licitacija.hr je revolucionarna platforma koja omogućuje brz i jednostavan pristup informacijama o aktualnim licitacijama

Tražite savršenu nekretninu po vašoj mjeri? Sanjate o investiciji u atraktivnu imovinu po povoljnoj cijeni? Sada je prilika da ostvarite svoje snove uz nevjerojatnu ponudu na Licitacija.hr!

O čemu se radi?

Licitacija.hr je revolucionarna platforma koja omogućuje brz i jednostavan pristup informacijama o aktualnim licitacijama nekretnina diljem Hrvatske. Bez obzira jeste li iskusni investitor ili tek istražujete tržište, ova stranica pruža sve potrebne informacije kako biste donijeli informirane odluke.

Što vas očekuje?

Na Licitacija.hr možete pronaći sve bitne informacije o nekretninama koje su trenutno na licitaciji: broj katastarske čestice, početnu cijenu licitacije, detalje o vlasniku, lokaciju nekretnine, datum i vrijeme licitacije, površinu nekretnine i druge specifikacije.

Sve te informacije dostupne su na jednostavan i pregledan način kako biste mogli donijeti informiranu odluku o svojoj investiciji.


Iskoristite posebnu ponudu!

- Kako bismo nagradili vjerne čitatelje Dalmatinskog portala, nudimo ekskluzivan kupon za popust od 10 eura pri prvoj kupnji bilo kojeg pretplatničkog paketa na Licitacija.hr! Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uštedite prilikom pristupa ekskluzivnim informacijama o svim licitacijama. Kupon možete iskoristiti prilikom registracije i kupnje paketa unoseći kod 10EURA u za to predviđeno polje - naveli su iz platforme Licitacija.hr.

- Za više informacija o samim licitacijama i o tome kako funkcionira stranica, posjetite Licitacija.hr i otkrijte sve mogućnosti koje vam pruža. Ne propustite priliku za svoju idealnu nekretninu po nevjerojatnoj cijeni! Možda čak i za jedan euro po kvadratu - dodali su.

Vaša reakcija na temu